ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

مغربی ها خواستار لغو توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل شدند

مغربی ها خواستار لغو توافق عادی‌سازی روابط با اسرائیل شدند هزاران نفر از مردم و فعالان مغربی در بیش از ۳۰ شهر این کشور، تجمعات اعتراضی برگزار کردند و خواستار لغو توافق عادیسازی رباط با رژیم موقت صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری المیادین گزارش داد، به مناسبت دومین سالگرد توافق عادیسازی، جبهه مغربی برای حمایت از فلسطین، خواستار برگزاری تجمعات اعتراضی شد. این تجمعات در راستای روز ملی همبستگی با ملت فلسطین برگزار شده است.

معترضان مغربی خواستار لغو توافق عادیسازی شدند و این توافق را «شوم» خواندند و شعارهایی را در حمایت از فلسطین سر دارند. شهروندان مغربی مخالفت خود را با هر نوع عادیسازی ابراز و حمایت غیرمشروط خود را از مقاومت فلسطین اعلام کردند.

این اعتراضات خود را در شبکه‌های اجتماعی شهروندان مغربی نشان داد؛ به نحوی که تصاویری زیادی از این تجمعات به صورت گسترده منتشر شد. یکی از فعالان با انتشار تصویر چفیه و پرچم فلسطین گفت: «همه حقوق برای اهل آن، محفوظ است».

جبهه مغربی برای حمایت از فلسطین نیز یکم دی ماه جاری از همه مردم این کشور خواست در تجمعات اعتراضی شرکت کنند که در رد عادی‌سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی است.

این جبهه با انتشار بیانیه‌ای، تأکید کرد، عادی‌سازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی محکوم است و روند رو به رشد و خجالت‌آور همکاری رسمی با این رژیم در همه زمینه‌ها مایه نگرانی است.

در این بیانیه آمده است، عادی‌سازی روابط تحت عنوان «توافقات ابراهیم» به این دلیل است که نشان دهند درگیریها در منطقه صبغه مذهبی دارد و باید ادیان توحیدی ابراهیمی، با هم به توافق برسند؛ هر چند این مسئله با شعارهای توخالی تسامح، همزیستی همراه است.

این جبهه تأکید کرد، واقعیت این است که پروژه صهیونیسم، یک پروژه استعماری، نژادپرستانه، اشغالگرانه و توسعه‌طلبانه است و تنها نظیر آن، جنایات غیر انسانی علیه سرخپوستان آمریکا بوده است.

جبهه حمایت از فلسطین تصریح کرد، بر خلاف انتظار سازشکاران و صهیونیستها، هر توافق سازشی فقط بر مخالفت ملتهای منطقه افزود و این مسئله در تجمعات اعتراضی علیه عادیسازی، خود را به نمایش گذاشته است.

مغرب در دسامبر ۲۰۲۰ با حمایت و پافشاری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، اقدام به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرد و ترامپ نیز در مقابل اعلام کرد که حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت شناخته است. هرچند که فعالان حقوق بشر مغربی و برخی از شخصیت‌های سیاسی این تصمیم را به شدت محکوم کردند و این اقدام را غیراخلاقی و خیانت به آرمان فلسطین خواندند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار